Bedrijfsgegevens

MIPA SE
Am Oberen Moos 1
D-84051 Essenbach

Telefoon: +49 8703 922-0
Fax: +49 8703 922-100
E-mail: [email protected]

Register rechtbank Landshut HRB Nr. 9854
BTW-nummer DE 128959026
 

Raad van Bestuur:
Markus Fritzsche (voorzitter), Klaus Fritzsche,
Dr. Uwe Rohr, Robert Jungwirth
 

Raad van toezicht:
Berndt Fritzsche (voorzitter),
Rudolf Greiner, Dr. jur. Marc Zattler

Verantwoordelijk voor de inhoud:
Verkoopmanagement Markus Fritzsche
 

Wettelijke kennisgeving:
MIPA SE controleert en actualiseert de informatie op haar websites voortdurend. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen de gegevens in de tussentijd veranderd zijn. Daarom kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard of garantie worden gegeven voor de actualiteit, juistheid en volledigheid van de verstrekte informatie.
De inhoud en de structuur van de MIPA SE-website worden beschermd door het auteursrecht. Voor de reproductie van informatie of gegevens, in het bijzonder het gebruik van delen van teksten, teksten en beelden, is de voorafgaande toestemming van MIPA SE vereist.

In het arrest van 12 mei 1998 - 312 O 85/98 - heeft de arrondissementsrechtbank van Hamburg geoordeeld dat men door te linken naar andere websites medeverantwoordelijk kan zijn voor de inhoud van de gelinkte site. Volgens de rechter kan dit alleen worden voorkomen door zich uitdrukkelijk van deze inhoud te distantiëren. Voor al deze links geldt: Wij verklaren uitdrukkelijk dat wij geen enkele invloed hebben op de vormgeving en de inhoud van de gelinkte pagina's. Daarom distantiëren wij ons van elke verantwoordelijkheid en mogelijke illegale inhoud van alle gelinkte pagina's en nemen deze inhoud niet over. Deze verklaring is van toepassing op alle op deze site vermelde links en op alle inhoud van de sites waarnaar de op onze site vermelde links leiden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid of garantie voor de juistheid van de gepubliceerde producten en informatie, in het bijzonder indien deze van derden afkomstig zijn, evenals voor ongevraagd beeld- en tekstmateriaal.
 
Links naar andere websites
De websites van MIPA SE bevatten links naar andere websites. MIPA SE is niet verantwoordelijk voor de privacyverklaringen of de inhoud van deze andere websites.

Informatie overeenkomstig §§ 36, 37 Verbraucherstreitbeilegungsgesetz (VSBG) / Wet op de beslechting van consumentengeschillen,
MIPA SE is niet bereid deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken in de zin van de wet op de beslechting van consumentengeschillen.

 

Bedrijfsgegevens

www.mipa-paints.com © 2024 - MIPA SE, Essenbach