Opleidingen

Mipa seminars en trainingen.

Wettelijke eisen, kostendruk, veeleisende klanten en voortdurende productinnovaties hebben er al lang toe geleid dat bijscholing en informatie over innovaties en toepassingstechnologieën op het gebied van autolakken een natuurlijke noodzaak zijn geworden.

 

MIPA SE, als fabrikant van innovatieve producten die aan alle markteisen kunnen voldoen, laat uw klanten ook niet alleen met deze uitdagingen. In lijn met de bedrijfsfilosofie biedt MIPA niet alleen een productassortiment dat alle gebieden van autolakken omvat, maar ook trainingen, opleidingen en bijscholing voor de gebruiker. Dat doen wij zowel vanuit onze vestiging in Deventer als ook vanuit het hoofdkantoor in Essenbach. In Nederland beschikken wij over een spuitcabine en scholingsruimte.

 

Op deze manier zorgt MIPA SE ervoor dat door het professionele gebruik van Mipa-producten het eindproduct ook voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

Om samen te blijven voldoen aan de eisen van de markt, dienen deze seminars de uitwisseling van ervaringen en een competente samenwerking tussen fabrikanten en gebruikers. Door constant van elkaar te leren, kunnen Mipa-systemen ook in de toekomst synoniem blijven voor innovatie, flexibiliteit en kwaliteit.

Opleidingen

www.mipa-paints.com © 2022 - MIPA SE, Essenbach