Mipa Groep

Aangezien onze producten nu in meer dan 100 landen wereldwijd worden verkocht en gebruikt, is het voor ons van het grootste belang dat we in nauw contact blijven staan met onze klanten via onze verkooplocaties, via onze regionale consultants en in samenwerking met onze nationale of regionale verkooppartners, zodat onze producten professioneel en optimaal worden gebruikt.

 

Sinds de oprichting van ons bedrijf is export voor ons essentieel. Sinds de oprichting hebben we er daarom naar gestreefd om ervoor te zorgen dat onze interculturele aanwezigheid en communicatie, evenals onze logistieke capaciteiten, altijd op het hoogste niveau zijn. Land-, zee- of luchtvervoer, douanegrenzen, importvoorschriften of diverse wetgeving inzake gebruikersbescherming zijn geen uitdagingen voor ons!

 

Op basis van de ervaring van onze respectievelijke klanten en medewerkers, zijn we voortdurend bezig om ervoor te zorgen dat onze producten perfect voldoen aan alle weersomstandigheden, het klimaat of andere professionele omstandigheden. Om deze reden is continue professionele communicatie met onze partners in het veld altijd een prioriteit geweest in onze ontwikkelingsprocessen.

Mipa Groep

www.mipa-paints.com © 2024 - MIPA SE, Essenbach