Kwaliteit

Tegenwoordig weten duizenden klanten over de hele wereld dat de naam van MIPA SE synoniem is met hoogwaardige producten. Dit vertrouwen is zowel een eer als een verplichting, daarom is het onze prioriteit om onze werkprocessen en de kwaliteit van onze producten voortdurend naar een hoger niveau te tillen.

 

  DIN EN ISO 9001

Volledige ontwikkeling, productie en verkoop van producten wordt uitgevoerd volgens de Europese kwaliteitsnorm DIN EN ISO 9001. MIPA is sinds 1997 gecertificeerd volgens deze norm.

Download DIN EN ISO 9001
 

 

  DIN EN ISO 14001:2015

De gehele productie, ontwikkeling en verkoop van onze producten is sinds februari 2017 gecertificeerd volgens de Europese kwaliteitsnorm DIN EN ISO 14001: 2015.  

Download DIN EN ISO 14001:2015
 

 

  Umweltpakt Bayern

MIPA SE heeft zich gecommitteerd aan gekwalificeerde, vrijwillige milieuprestaties en neemt deel aan het Beierse Milieupact. 

Download Beiers Milieupact
 

Vandaag de dag is het in de wereld van coöperatieve workflows erg belangrijk dat alle componenten van producten van zeer hoge kwaliteit zijn. Dankzij ons internationale leveringsnetwerk kunnen MIPA-klanten er overal op vertrouwen dat ze producten van dezelfde kwaliteit en samenstelling ontvangen van competente verkooppartners.

 

Als internationale leverancier van coatingsystemen zijn we over de hele wereld aanwezig en onze naam staat overal synoniem voor hoge kwaliteit.

Kwaliteit

www.mipa-paints.com © 2024 - MIPA SE, Essenbach