Onderneming

MIPA SE heeft als slogan “Professional Coating Systems”. Volgens dit uitgangspunt ontwikkelen, produceren en verkopen wij coatings met een focus op verven en vernissen.

 

Onze producten zijn geïntegreerd in systemen. Wij gaan verder dan het aanbieden van slechts één product; we ondersteunen onze klanten in alle stadia van het verfproces en bieden tal van bijproducten aan om een ​​hoofdproduct aan te vullen of te combineren. De meeste producten bestaan uit talrijke varianten van kleurtinten en glansgraden, die worden bereikt door middel van een meng- of kleuringssysteem, met een constante kwaliteit.

 

De klanten van Mipa-producten zijn professionele verfverwerkers in handel en industrie. Wij werken nauw samen met handels- en verkooppartners die ook deze groep klanten bedienen.

 

MIPA SE is wereldwijd actief met klantcontacten gebaseerd op partnerschap en een wederzijdse uitwisseling van knowhow. Wij zijn de verfpartner voor onze klanten en onze klanten zijn onze partners in de permanente verbetering van onze producten en processen.

 

Bij de ontwikkeling, productie en marketing benadrukt MIPA het belang van de bescherming van het milieu en de natuurlijke hulpbronnen, ver boven de wettelijke vereisten. Onze focus ligt op het beschermen van het geschilderde object en het gebruik van zo milieuvriendelijk mogelijke  grondstoffen en verfsystemen.

Onderneming

www.mipa-paints.com © 2024 - MIPA SE, Essenbach